Advocatenkantoor van der Sluis

Echtscheiding

Wilt u scheiden of wil uw partner scheiden, dan heeft u juridische bijstand nodig. Mr H. van der Sluis-Westerlaan kan u informeren en adviseren over de gevolgen die een (echt)scheiding voor u zal hebben.

IMGP1527Naast de echtscheiding zal een regeling getroffen moeten worden voor de kinderen (bij wie ze gaan wonen, omgang), eventuele alimentatie en de verdeling van gezamenlijke bezittingen en schulden. Bij minderjarige kinderen is het opstellen van een ouderschapsplan verplicht. In een emotioneel toch al moeilijke periode wordt u dan voor allerlei ingrijpende feitelijke en financiƫle problemen gesteld, waarvan de gevolgen zwaarwegend maar nog moeilijk te overzien kunnen zijn.

Het is van wezenlijk belang -ook voor uw kinderen- om zorgvuldige afwegingen te maken, ook met het oog op de toekomst. U heeft dan baat bij ondersteuning door een gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat. Mr H. van der Sluis-Westerlaan is hierin gespecialiseerd.

 

Globale informatie over een echtscheiding helpt u niet veel verder. U heeft adviezen nodig die op uw specifieke omstandigheden zijn toegesneden. Mr H. van der Sluis bespreekt met u de situatie, adviseert, draagt oplossingen aan en geeft u de benodigde juridische steun.

Hebt u samen al afspraken gemaakt, dan kan het toch wenselijk zijn deze juridisch te laten toetsen. Ook kunt u natuurlijk advies vragen over alleen die onderwerpen, waar u zelf samen niet uitkomt.

 logo klein