Advocatenkantoor van der Sluis

Wat is de vFAS?

logo-right-nietledenDe vFAS (vereniging van Familirecht Advocaten en Scheidingsmediators) is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht. Een groot aantal van de aangesloten leden heeft zich bovendien gespecialiseerd tot advocaat-scheidingsmediator. De scheidingsmediator begeleidt mensen die in onderling overleg de gevolgen van een (echt)scheiding willen regelen. Oók als de scheidende partners het (nog) niet met elkaar eens zijn hoe de regeling moet luiden.

vFAS-advocaten kunnen u bijstaan bij juridische zaken die betrekking hebben op het personen- en familierecht.

Wat is dan voor u het voordeel?
Door het vFAS lidmaatschap bent u er van verzekerd dat uw belang wordt gediend met de hoogst mogelijke deskundigheid en professionaliteit.
Doel van de vFAS is de kwaliteit en de deskundigheid van de leden op het hoogste niveau te houden. Hiertoe worden onder andere opleidingen en studiebijeenkomsten georganiseerd en kennis en informatie uitgewisseld. Aan het behoud van het lidmaatschap worden hoge eisen gesteld. Leden moeten zich continu bijscholen. Dit alles biedt de garantie dat u bij vFAS-advocaten altijd kunt rekenen op een kwalitatief hoogwaardig advies.

Bezoek de website van vFAS

 logo klein